Nena staat voor Nederlands Napolitaans. Kwaliteit, aandacht, eenvoud en ambacht. Gefascineerd en geïnspireerd door de Napolitaanse pizza.

Kwaliteit

Wij werken met producten uitgezocht op kwaliteit. Van de met stenen gemalen bloem voor het deeg, tot de buffelmozzarella die dinsdag in Italië wordt gemaakt en donderdag bij Nena arriveert.

Aandacht

Deeg dat minimaal 24 uur rust en fermenteert. De Italiaanse steenoven die de pizza met een temperatuur van 450 graden met zwarte spots bedekt.

Eenvoud

Wij richten ons alleen op pizza. Pure smaken en ingrediënten is waar Nena voor staat. Je vindt bij ons een kleine kaart met onze favoriete selectie pizza’s. Wij blijven hierin vernieuwen. 

Ambacht

Werken met de handen, zweten voor de oven. Wij hebben alles over voor jouw perfecte Nena ervaring.

Huisstijl & website door Koen Jansen
Foto’s door Evita Copier

Nena